Työnohjauksella kohti työelämän muutosta

 In Ajankohtaista, Uutiset

Kaipaatko pysähtymistä?
Haluaisitko pohtia rauhassa työelämän ilmiöitä ja tapahtumia?
Pitäisikö tutkia tarkemmin omia uskomuksia ja ajattelumalleja?
Olisiko nyt aika syventyä jonkun yhteisen haasteen äärelle?

Työohjaus tarjoaa kaikkeen tähän mahdollisuuden keskellä työelämän muutosta ja hektisyyttä. Työnohjaus ei ole kuitenkaan yhdessä hymistelyä, vaan työnohjaaja kokeneena ammattilaisena tuo ryhtiä ja syvyyttä ajatustyöhön.

Mielemme luontainen taipumus on toimia autopilotilla, jolloin toimimme uskomustemme ja erilaisten mielen oikopolkujen kautta. Kiireinen työelämä ruokkii mielen oikopolkuja. Mielen oikopolut ovat syntyneet kokemuksiemme seurauksena. Ne soveltuvat siihen ympäristöön, jossa ne on opittu. Ne vievät meitä kuitenkin harhaan, kun ympäristö muuttuu.

Työelämän muutoksessa onkin erityisen tärkeää hypätä välillä pyörän selästä tutkimaan omaa työtään. Myös uuden oppimisen edellytys on tällainen pysähtyminen.

Jos tuntuu, että tämä kaikki on sitä, mitä sinä tai tiimisi tarvitsette, niin ole yhteydessä merja.julkunen@arpeeti.fi tai puh. 040 577 9167.

Voit käydä tutkailemassa myös cv:täni täältä tarkemmin Arpeeti – Yrittäjäesittely ja CV | Merja Julkunen

Työnohjauksesta voi puolestaan lukea tarkemmin täältä Arpeeti – Ohjaus ja valmennus | Työnohjaus ja blogi-kirjoituksistani Työnohjaus Archives – Arpeeti

Recommended Posts