Itämainen tanssi

 In Ajankohtaista, Avoimet koulutukset, Uutiset

Itämainen tanssi ei varsinaisesti kuulu Arpeetin palveluihin. Teen sitä työtä pääsääntöisesti sivutoimisena tuntiopettajana eri tahoilla. Aina välillä kuitenkin minua pyydetään työyhteisöihin tanssittamaan ihmisiä itämaisesti virkistyspäiviin tai muihin tapahtumiin.

Itämainen tanssi on vuosituhansia vanha tanssilaji, jonka tarkoitus on ollut kunnioittaa naiseutta. Itämaisen tanssin naisihanne on laaja: kaikki naiset ovat kauniita ikään ja kokoon katsomatta. Sanoisin, että itämaisen tanssin filosofia on hyvin myötätuntoinen. Myötätunto toisia ja itseä kohtaan on hyvinvoinnin perusta. Itämainen tanssi myös huoltaa lempeällä tavalla keskivartalon lihaksi.

Ole yhteydessä, jos haluat minut ohjaamaan itämaista tanssi työyhteisöösi: merja.julkunen@arpeeti.fi tai puh. 040 577 9167.

Voit myös osallistua syksyllä kaikille avoimille viikkotunneilleni:

Oulu – Tanssittamo – alkeiskurssi – Huom! Ilmoittautuminen päättyy pian.

Itämainen tanssi 22.8.-28.11. | Tanssittamo

Muhos

Alkeisjatko – perusliikkeet omaaville Itämaisen tanssin alkeisjatkokurssi MUHOS 90,00 € | OULUJOKI-OPISTO (opistopalvelut.fi)

Keskikurssi – muutaman vuoden tanssineille Itämaisen tanssin keskikurssi MUHOS 90,00 € | OULUJOKI-OPISTO (opistopalvelut.fi)

Recommended Posts